GASTENBOEK

Schrijf hier je bevindingen

Nieuw bericht:
 

 

De eigenaar van deze website behoudt zich het recht voor ongepaste commentaren te verwijderen.

Berichten
Paul2
24-12-2015
Waardering: waardering: 5

Wie op zoek is naar een behandelaar, die samen met jou zoekt naar de beste manier om van lichamelijke ongemakken af te komen is bij Marius aan het juiste adres. Hij neemt rustig de tijd om zijn diagnose op te bouwen, is een scherpe waarnemer en een kundig behandelaar. Bovendien legt hij goed uit wat hij gaat doen en waarom dat nodig is. Marius bedankt, ik kan weer soepel en flex verder.

 


Maria
29-04-2015
Waardering: waardering: 5

Marius bedankt dat je me geleerd hebt met een eenvoudige oefening mijn altijd onrustige darmen te kalmeren. Ik heb geen krampen meer.


Paul
26-04-2015
Waardering: waardering: 5

Marius heeft mij op een effectieve wijze door een zeer moeilijke fase geholpen.
Hij heeft dat gedaan op een manier waar je het meest bij gebaat bent, namelijk je te leren het zelf te doen.  Het heeft mij zeer verbaasd dat de oplossing op een mooie en logische wijze uit mij zelf is gekomen, waarin Marius mij de juiste paden heeft gewezen.
Marius heeft mij verrijkt en geleerd veel bewuster mijn leven te leven.

Marius ontzettend bedankt voor alles , je bent een TomTom voor de belangrijkste weg applauseapplause


Marije
25-04-2015
Waardering: waardering: 5

Fantastisch zoals je mij geleerd hebt mijn ernergie af te voeren wanneer ik vol zit. En dat je me hebt leren voelen wat mijn energie is en wat energie van anderen is die ik opneem. Met de handvaten die je me gegeven hebt, kan ik mezelf beter schoon houden en ben ik minder moe.


Carin van den Akker
25-04-2015
Waardering: waardering: 5

Marius is in staat om op een liefdevolle manier je precies dat duwtje te geven dat je op dit moment nodig hebt om weer een stap in je ontwikkeling te kunnen zetten. hij 'doorziet' waar je staat en waar een blokkade zit. Je energie gaat weer stromen en je kunt weer verder. 

smile


Johanna
23-04-2015
Waardering: waardering: 5

Marius, ontzettend bedankt!

Ik kwam om je naar mijn voet te laten kijken, waar ik met hardlopen zo´n last van had. Je hebt naar mijn voet gekeken (gevoeld?) en het litteken van mijn operatie baarmoederverwijdering geheeld.

Heb je nou ook iets aan mijn voet gedaan? Jawel, maar dat bleek niet het echte probleem. Ik loop weer 3 keer per week hard, zonder een centje pijn. Nou ja, wel hard natuurlijk, dus dat blijft hard werken.

Ik ben je zeer dankbaar. applauseapplause


Noot: De maker en de eigenaar van deze website stellen zich niet verantwoordelijk voor de inhoud van het gastenboek. Wel houden zij zich het recht voor ongepaste bijdrages te verwijderen.